Jesensko druženje v Paklenici – NE ZAMUDITE!

Jesen se je že naselila v naše kraje, jim odela pisan plašček, ki ga že počasi slači, skrajšala nam je dan, prinesla nižje temperature in dež, hmm, no, prinesla pa je tudi slastne dišeče kostanje in prinesla bo tudi novo skupno druženje in preživljanje prostega časa. Če že komaj čakate, da se skupaj odpravimo na pot, nekam na jug, kjer v zraku diši po soli in zelenju, kjer je skala kompaktna in smeri na pretek, kakor tudi drugih soborcev s katerimi lahko debatiraš po vsaki “bitki” naj vam povem, da se bliža Martinčkovo druženje v Paklenici.

Rezervirajte si dneve od 31.10.2012 do 4.11.2012. V Paklenici se najde za vsakega nekaj, od sprehoda ob obali, pohodov po obeh kanjonih, kolesarjenja, do najtežjih dolgih športnih smeri, najdejo pa se tudi take, ki še niso videla svedrovcev. Seveda je pri vsem tem potrebno poznati svoje zmožnosti in usposobljenosti, ter si izbirati ustrezne cilje. Z glavo skozi zid menda še nikoli ni šlo.

Ste si termin zabeležili v koledarču? Dobro. Če ne prej, se vidimo v Paklenici!

P.S.: Dobro bi bilo, da javite svojo prisotnost na druženju na info@pk-martincek.net. ;)

Komentarji na “Jesensko druženje v Paklenici – NE ZAMUDITE!”

  1. Katja je rekel/-la:

    Le dajte se pridružit, da spoznate bako Bojo. No, mene pa predvsem zanima, kakšne kulinarične mojstrovine pripravlja Rok na žaru :) Skala pa tak vemo da je :)

Komentiraj objavo

Za komentiranje morate biti prijavljeni.