6 ur Barnika

  Prijava       Seznam prijav  

6 ur Barnika je vztrajnostna pohodniško – tekaška prireditev primerna za vsakogar!

In kaj bomo počeli?

Vsak bo poizkušal po svojih močeh v 6 urah opraviti čim več vzponov iz doline vse do travnika pri kmetiji Barnik ter nazaj v dolino. Na vrhu in spodaj bo vpisna knjiga, kamor bo vsak vpisal čas prihoda, priimek in ime. Uradni konec je ob 14:30h, štejejo vsi vzponi opravljeni do takrat. Svetujemo, da hodite po markirani pot. Na koncu bomo objavili seznam vseh sodelujočih in število vzponov.

In seveda se strinjate, da ste se druženja udeležili na lastno odgovornost in da vas ni prisilila, žena, mož, ljubica, ljubček ali mama!

Dobimo se:

V soboto 14.11.2015 ob 8h, (start ob 8:30) v Vuhredu na spodnji postaji smučišča Bela snežinka. Navodila za pot do starta od regionalne ceste Dravograd – Maribor so tukaj: POT

Trajanje:

Po želji, maksimalno 6h.

Trasa:

Dolžina (gor in dol skupaj) 3,8km – vzpona 370m, spusta 370m. Natančnejši potek trase je na tej povezavi.

Opis trase:

Pot poteka po markirani gozdni poti, na prvi polovici je podlaga bolj ilovnata z nekaj trave, na drugi polovici je podlaga bolj trda, z nekaj kamenja in korenin.

Obvezna oprema:

Prosimo, da uporabljate svojim sposobnostim, opisu trase in napovedanemu vremenu primerno obleko in obutev. Priporočamo uporabo palic!

Prijavnina:

Bo simbolična 5 EUR, za kar vam bomo nudili topel čaj in pecivo tekom prireditve ter topel obrok in pivo ali radler na koncu.

Kliknite tukaj za prijavo