PRIJAVE: 6 ur Barnika 2016

Marko sporoča:

Mojo prvošolko sem povprašal kako ve, da je jesen? Odgovorila je, da je jesen takrat, ko se začne šola, začne rumeneti in odpadati listje iz dreves, pihati mrzli veter in je vedno več dežja. No jaz vem, da je jesen zagotovo tudi takrat, ko je na sporedu 6 ur Barnika. Tokratno četrto izvedbo bomo zaradi napovedanega remonta mostu čez reko Dravo izpeljali malo prej in sicer prvo soboto v novembru. Upamo, da si v tem norem času uspete odtrgati kako uro in se nam pridružite. Vabljeni!

Dobimo se v Vuhredu na spodnji postaji smučišča Bela snežinka. Navodila za pot do starta od regionalne ceste Dravograd – Maribor so tukaj: POT

V primeru zapore mostu je obvoz mogoč preko Vuzenica in HE Vuhred!

Zbor v soboto, 05.11.2016 ob 8h, start ob 8:30

Pravila igre
So enostavna. Opraviti čim večje število vzponov v 6 h. Pri tem je potrebno ob vsakem zaključenem vzponu in spustu zapisati ime, priimek in čas v zato namenjen seznam. Na podlagi tega bomo na koncu razglasili najbolj pridne hribolaz(ni)ce. Prireditev ni tekmovalnega značaja in se je udeležujete na lastno odgovornost.

Obvezna oprema
Prosimo, da uporabljate svojim sposobnostim, opisu trase in napovedanemu vremenu primerno obleko in obutev. Priporočamo uporabo palic!

PRIJAVE – KLIKNI TUKAJ

Komentiraj objavo

Za komentiranje morate biti prijavljeni.