(6 ur Barnika 2016) Poročilo in vtisi s prireditve

Hej hej dragi tekači!

Upam, da ste se naspali in da vas prijetne bolečine v mišicah ne ovirajo preveč pri nedeljskih opravilih. Sicer pa je današnje vreme ravno pravšnje za lenarjenje in počitek, kaj ne?

Še enkrat se bi vam vsem radi zahvalili za včerajšnje druženje in sodelovanje. Bili ste super, hvala.

Upam, da ste vsi dosegli svoje cilje in notranje zadovoljstvo, kar na koncu šteje največ. Družba je bila res enkratna in raznolika, kar nas najbolj veseli. Prav ponosni smo, da se tudi otroci udeležujejo in jim je to v izziv in v veselje.

Tik pred startom. Nekaj udeležencev se je pridružilo naknadno. Vsak je po svojih močeh opravljal vzpone do Barnikove domačije nad Vuhredom.

 

 

 

In smo šli proti 2km oddaljeni Barnikovi domačiji, ki se nahaja 390m nad izhodiščno točko!

Vreme in trasa je bila tokrat odlična, tako da si je res dalo dati duška. To je najbolje izkoristil naš tekaški prijatelj Nino Fijačko, ki je opravil 11 vzponov. Opravil pa je tudi 12 vzpon in le za nekaj minut zgrešil uradni konec merjenja časa.

Zmagovalca Boža Meža (8x) in Nino Fijačko (11x) v družbi glavnega pobudnika in organizatorja prireditve Marka Prota

Tudi vsi ostali ste se odrezali fenomenalno in komaj čakam, da dobim v analizo rezultate, ker mislim, da smo presegli pretekle mejnike. Čestitke vsem na tem mestu. Kaj več bomo v tej smeri objavili skupaj z uradnimi rezultati.
Rezultati so že v obdelavi pri glavnem barniškem administratorju Andražu Plošniku, ki se mu prav tako zahvaljujemo za pomoč.

Smo pa včeraj pozabili omeniti, da se je ga. Vladica Štruc na Barnik povzpela že več kot 2330 krat. Vladica čestitke in naj ti zdravje služi, da bo ta številka vsako leto večja.

Še enkrat se bi radi zahvalili vsem, ki kakorkoli pripomorete k organizaciji in izvedbi 6 ura Barnika. Družini Štruc, ki uredi vse potrebno, da smo na toplem, da je proga očiščena, za frišno pečene krofe ter vse ostale stvari, ki jih ni malo. Klari, Andreji, Vladici, Anžetu ter Boži za vsa fantastična peciva in dobrote. Katji Črešnik Rac za pletene kape in rokavice.

Slike se že zbirajo, zaenkrat so dostopne preko sledečih povezav:

https://plus.google.com/107492455599924990209/posts/GARwQf6XXxu

https://goo.gl/photos/qcxbs1NT96F9JPY46

https://goo.gl/photos/SZxdoTN2YyVG9xmJ8

Seveda, pa ne gre mimo zahvale našim podpornikom in sponzorjem, ki nam omogočijo pripraviti čim boljše pogoje za vas vse:

Stroka produkt d.o.o.

Ulbrich Hidroavtomatika d.o.o.

Prost prostor d.o.o.

GOLD Pub Radlje

TOP Level športna prehrana

SCHRACK Technik

Občina Radlje ob Dravi

ŠKTM Radlje ob Dravi

Lep Martinčkov pozdrav,

Marko

Komentiraj objavo

Za komentiranje morate biti prijavljeni.